Energijski program
"LUČ K SVETLOBI"

Za VAS smo pripravili 1. mesečni program, kjer prejmete:
1x svetovanje- uvod in natančnejša predstavitev!
5x vodenje, usmerjanje, podpora skozi program -"Dnevnik".
2x Svetovanje - reading začetnega in končnega stanja.
4x Reiki tretma "7 chakras"
4x Določanje, usmerjanje v meditacije (skladno s stanjem)
1x obesek "AMANI"

Program vsebuje do 60-70min. srečanja, preko ON-line (Viber,Msn, ostale video-chat aplikacije)Srečanja potekajo 1x tedensko, skladno z določenim - dogovorjenim terminom stranke.

Energijski program, ki posamezno dušo, čim bolj usmeri k svojemu notranjemu glasu, k notranjem delovanju. Mešanica COACH-a, "Reiki" ter svetovanja preko kanaliziranih sporočil vodnikov, je princip usmerjenja k notranjem delovanju, na vseh nivojih vašega telesa. Posledično pa je princip delovanja v smeri rezultatov tudi na področjih vašega fizičnega telesa, življenja.Program omogoči, da vas skozi svoj zasnovan koncept delovanja, zaobjame z energijami v celoti in posledično privzdignejo frekvenco posameznika njegovega delovanja in se dotaknejo tudi čustveno-mentalnega nivoja.Namenjen je za vse tiste dušice, ki so naveličane svojih sivih dni in tiste, ki želijo v svoje življenje vnesti več pozitivne energije, pozitivno naravnanost  in se dvigniti kot Fenix iz pepela.


POMEMBNO: Program je zasnovan tako, da je potrebno vsakodnevno delati na sebi!
NE POZABITE TUDI, da program bo, kljub našemu delovanju z vami, deloval le, če BOSTE SODELOVALI IN NAJVEČ DELOVALI SAMI! Zato smo z Vami, kot opora pri vztrajnju skozi lastno spreminjanje!

CENA : 250 €

*Možnost plačila, preko BANČNEGA NAKAZILA (Predračun) do 2. obroka!

Program ima tudi naslednjo stopnjo:"NADALJEVALNI PROGRAM"Pri slednjem se neke vsebine le spremenijo in vnesejo delovanje s kristali...Več po opravljeni osnovi stopnji, kar je tudi pogoj za nadaljevanje!

Energijski program

Išči