Kristali in njihova magična moč

Amani, TEMPELJ MIRU IN DUHA
*KRISTALI*

Svet magičnih vibracij kristalnih oblik
  " KRISTALI"

 Kristali, so živa bitja narave, ki ponavadi so minerali z vidno kristalno obliko,ki jih delimo v 6- "kristalnih sistemov". Poznamo surove in brušene. ki imajo svoje vibracije, barvo.
Kristal kot talisman, ponavadi predstavlja kristal, ki ima točno določeno namero v vašem življenju. Takrat vaša namera spremeni kristal v talisman.
Ponavadi izberete kristal, ki vas prvi prevzame, pritegne z vašim čutom vida ali dotika. Tako ponavadi se izbira kristal, a v moji metodi se osebnostni kristal določa malček drugače,
Ker govorimo o energijsko živem bitju, pomeni, da je potrebno zanj tudi dobro skrbeti. Njegova nega tako zavzema tudi čiščenje, polnjenje in programiranje. 
Inicijacije terapevtov, jim omogočajo višje in močnejše prevodne in prejete energije, zato se slednjih postopkov lahko postopijo tudi drugače...
Nekje je moč bilo zaslediti, da kristal se programira samo, če vas vodi intuicija, drugače poseduje kristal dovolj moči za sodelovanje z vami. Previdnost, ali se za kristal odločate po egu ali intuiciji, je tu zelo pomemben faktor, saj so primeri, da kristal  nas "zapusti" že v prvih dneh od izbora. Včasih se skrije, včasih razbije. Tudi razbiti kristali vedno ni takoj za "pokop", a vseeno ovisi od situacije. Kar je pomembno tu je, da vse to se lahko včasih dogodi, ker kristala iz strani Univerzuma NE potrebujete in tu je zato pomembna velika intuicija in njeno upoštevanje.Lahko bi rekli višji duhovni nivo osebe, je v komunikaciji s kritali na 1.mestu.

Kristaii pa niso samo za namero izpolnjevanje vaših želja oziroma cilj vašega optimalnega delovanja iz strani uma. Kristali imajo močan vpliv na naše energijsko telo, zato je v ponudbi tudi energijska kristalna priamida, kajti kristali lahko nas "zdravijo" resnično na vseh nivojih našega energijskega telesa. Zato ne bodite presenečeni, če se skozi kristale povezujemo tudi z vašimi čakrami, energijskimi centri vašega telesa. Zadnji del telesa, nam omogoča sprejem energije in se povezujete lahko tudi tako lažje z vašimi vodniki in angeli, mističnimi bitji.

Ponavadi vas zanima, kateri kristal je za katero področje, zadevo ipd.!

Nekaj primerov za vrsto kristala in namero:

1. Čustva, darila, dogodki:                                                                                                                                                

* Žalovanje = Roževec,malahit, ahat                                                                                                                              
* Porod-novorojenček = Kamena strela, smaragd, ametist                                                                          
* Prijateljstvo  = Črni turmalin, turkiz ahat                                                                                                                        
* Nova kariera = Citrin, smaragd, Žad                                                                                                                
* Poroka, rojstni dna, = Ametist, 
* Šolanje, študij, zaključek študija = Citrin

    2. Služba
* Koncentracija, storilnost = Kamena strela
*  Komunikacija = Celestin
* Koncentracija, storilnost = Kamena strela
* Zaščita = Črni kristali!
* Inovativnost = Pirit     

(Navedeni kristali so povzeti kot primer, drugače se posvetujte s ponudnikom kristalov, za natačnejše informacije)

Ko izbirate ali raje napisano, ko kupujete kristal, ne pozabite ponudnika vprašati :"So kristali očiščeni?"
Tako prihranite na času očiščevanja.
Nič ni narobe, če ste kristal kupili, ki ponudnik ga ni očistil, saj nekateri sami očistijo tudi kristale, ki so že bili očiščeni!EKSILIR:

Pri eksilirjih bodite pozorni na primernost kristalov, ki jih boste uporabljali. Ponavadi kristale postavite v vodo, ki stoji vsaj nekaj ur, pod vplivom lune ali sonca. Zelo pomembno je tudi, kakšen eksilir pripravljate in kaj vse boste uporabili.Takšna steklena posoda s tem pripravkom, lahko stoji 1 uro, pa vse do 12 ur. Kajti eksilir lahko pripravljate tudi skupaj z zelišči, kot recimo rman in še mnogimi drugimi.

Kristal lahko vedno sprogramirate in ga vzamete s seboj tudi na potovanje, sestanek, v bolniško oskrbo,... kamorkoli. 

Ne pozabite, da za kristale je najboljše, če jih hranimo v naravnih materialih, posebno, ko z njimi nedelujemo. Spet drugič, tudi s programiranjem posode (kovine), jih lahko ohranjate. Platstika in plastične posodice so umetne in odsvetovane.
Pazite tudi na "energijski kaos", ki jih lahko kristali povzročijo med seboj in ne pozabite na redno čiščenje kristalov, kajti ta živa bitja nase privlečejo lahko marsikaj.

Ko sem pričela z resnim delom v svetu kristalov, sem spoznala, kako znajo biti tudi občutljivi.. In ja, tudi v svojih meditacijah vključimo kristale, ki jih preko meditacije zaznate sami, kot tiste, ki jih vodniki vam določijo....
Išči